CIRA.... mijn dagboek....

30 september 2008
Hier ben ik nog eens, Mexx, ja ik weet het normaal is het mijn mama Cira die hier altijd verhaaltjes schrijft maar vandaag is het mijn beurt. En waarom vraag je je misschien af. Ewel morgen is het mijn mama haar verjaardag! Jawel, op 1 oktober wordt ze twee jaar! Leuk hé! Ik ben er zeker van dat het een leuke dag zal worden en de baasjes zorgen zeker en vast voor een leuke verrassing! Super hé  ;-)  xsjes kleine MEXX

26 augustus 2008
Net terug van onze vakantie bij onze twee vriendinnetjes. We hebben het daar goed naar onze zin gehad. Met ons vieren samen voelen we ons altijd super sterk om kattenkwaad uit te halen. Ik denk dat Christophe en Bianca hun handen goed vol hebben met ons. Dus bij deze Chistophe en Bianca: MERCI voor ALLES !!

30 juni 2008
Onze logeetjes zijn ondertussen alweer vertrokken, was best gezellig zo met ons viertjes. Maar geen nood in juli komen ze misschien nog eens terug en in augustus gaan onze baasjes op vakantie en dan mogen wij nog eens naar Oostende op vakantie bij Chewie en Smeagol, nleuke zomer dus!

9 juni 2008
Sinds gisteren hebben we twee logéétjes op bezoek. Leuke bende zijn we nu! Vier Sphynxen tesamen, amusement gegarandeerd! Mijn mama (Chewie) en zusje (Smeagol) zijn op bezoek voor veertien dagen. Leuk! Allé, leuk... ik moet eerlijk zeggen, vandaag is het leuk, gisteren was het wat minder. Tjah, als we elkaar een tijdje niet hebben gezien is het niet altijd liefde op het eerste gezicht. Dan moeten we een beetje onze kuren tonen, blazen en grommen en vooral niet te dicht in elkaars buurt komen. Na een nachtje slapen is iedereen wat bekomen van de nieuwkomers en is het love, love, love....

8 juni 2008
Voila sie tis zover!!! Onze kleine Mexx is sinds vandaag voor de eerste keer krols! Niet zo leuk voor de baasjes, de ganse nacht miauwen aan het raam  ;-) 

15 mei 2008
Hallo allemaal!! Jullie kennen me nog niet echt hé. Ik ben Mexx. Tot nu toe was het altijd mijn mama die een praatje met jullie deed. Ewel, vanaf nu mag ik ook af en toe iets vertellen, leuk hé.  Ik ben dus Mexx, geboren op 14 december 2008, dus nu een goeie vier maanden oud. Oud genoeg ondertussen om af en toe te zorgen voor het nodige kattenkwaad. En het leukste van alles, mijn baasjes kunnen gewoon niet boos zijn op me. Blijkbaar heb ik zo'n leuk smoeltje dat hun hartje smelt als ik in hun richting kijk, hahahahaa. Allé, denk nu maar niet dat ik hier de rebel in huis ben. Ik vind het gewoon leuk om iedereen er attent op te maken dat ik hier ook woon. Wat ik bijvoorbeeld heel leuk vindt: Als mijn baasje te kattenbak open zet om te kuisen dan doe ik alsof ik dringend een plasje moet doen. Jaja, je kan het al raden, éénmaal in de bak maak ik er een echt rommeltje van en smijt ik alle kattenbakkorreltjes naast de bak.. heel leuk  ;-)

30 maart 2008
Dus, uiteindelijk hebben al mijn kleintjes een goede thuis gevonden. Leuk hé. Ze worden hier wel serieus gemist.. maar het is een goede troost te weten dat ze het één voor één goed stellen.

9 maart 2008
Snik, snik, na het vertrek van Cayenne was het vandaag de beurt aan onze lieve Astra en Anukis om op ontdekking te gaan bij hun nieuwe baasjes. Amaai, na een emotioneel afscheid is duidelijk te merken dat drie kittens (de overblijvers op vandaag) een heel andere drukte geven dan zes kittens. Pppfff... het zal stil zijn in huis zonder onze kleintjes.... we zullen ze enorm missen!! Kleintjes, het ga je goed! Braaf zijn bij je nieuwe baasjes en lief zijn voor je andere huisgenootjes hé! Tot gauw! xx

25 februari 2008
Goed nieuws!! Sinds gisteren hebben we een nieuwe thuis gevonden voor al mijn kleintjes! Leuk hé! Ondertussen hebben ze ook allemaal een mooie naam gekregen van hun nieuwe baasjes. Ons katertje zal voortaan TABBY heten en de poesjes ASTRA, ANUKIS, CAYENNE, KIRA en dan MEXX die bij ons blijft wonen. Goed hé! Allé ze mogen wel nog eventjes bij mij blijven en zal er nog volop van het genieten van mijn kleine schatjes! Dus binnenkort begint hun grote avontuur.....

21 februari 2008
Oei, oei, is het al zo lang geleden dat ik jullie over mijn avonturen verteld heb? Tjah, jullie zullen wel begrijpen dat het hier super druk is met mijn zes kittens. Mijn kleintjes zijn ondertussen al veel veranderd en hebben zo nu en dan hun streken, amaai. Maar daarnaast zijn het zes super lieve en leuke kittens die genieten van aandacht en knuffels. En de nieuwe baasjes zijn ondertussen de dagen aan het aftellen dat mijn kleintjes naar hun nieuwe thuis mogen. Dat zal voor mij (en mijn baasjes) natuurlijk niet zo tof zijn als mijn kindjes één voor één zullen vertrekken... snik snik. Maar het goede nieuws is: het zijn allemaal lieve en toffe mensjes die heel goed voor mijn kindjes zullen zorgen, daar ben ik zeker van! En eerlijk, die zes kleintjes worden groot en dat kunnen we moeilijk allemaal houden hé, kben al blij dat MEXX bij ons blijft wonen! Tot gauw xx

30 januari 2008
Hallo iedereen! Ondertussen zijn mijn kindjes een goeie zes weken oud (vrijdag 7 weken) en ja hoor we beleven hier het ene avontuur na het andere. Er wordt constant uitgebroken uit de poezenbox met als resultaat dat we ondertussen de ganse keuken én living tot ons domein mogen rekenen... leuk hoor! We moeten ons natuurlijk goed gedragen want anders zullen de baasjes vlug een andere oplossing zoeken  ;-)  Qua opvoeding loopt ook alles vlotjes... alle kittens smullen en smullen en smullen elke keer opnieuw en ook de weg naar de kattenbak hebben ze al allemaal goed gevonden.  Zoals je ziet..... met ons gaat alles PRIMA! Tot gauw!

28 januari 2008
Oei... zes weken oud... met andere woorden, tijd voor een eerste vaccin. Zoals je weet is dat geen zo'n leuke ervaring. Prikjes krijgen daar is niets leuk aan. Maar het moet gebeuren en eerlijk gezegd alle kittens hebben zich beeldig gedragen bij de dierenarts.

23 januari 2008
Hier ben ik nog eens! Zoals je kunt zien onder de rubriek 'kittens' mijn bebees zijn al echte katjes geworden. Ze worden snel groot!


 

15 januari 2008
Leuk dat je mijn dagboek nog eens leest! De kittens worden beetje bij beetje echte katjes. Amaai , ze veranderen elke dag. Ze zijn één voor één super lieve schatjes! Ondertussen beginnen ze naast koekjesmeel ook andere vaste voeding (AD van Hills) te eten en mmmmmmm lekker dat da is! Niet slecht want zo heb ik af en toe weer eens wat meer rust... alhoewel zes kittens die super actief zijn.... er komt weinig in huis van rusten  ;-)

13 januari 2008
Hallo, hier ben ik nog eens! Ik wil iedereen nog eens bedanken voor de vele leuke mailtjes en de complimentjes v mijn kittens... danke danke! Tjah zoals verwacht worden mijn bebees steeds groter en actiever... wat natuurlijk heel leuk is maar ook heel druk is. Mijn baasjes hebben deze week ook de babybox aangepast zodat mijn kleintjes wat meer ruimte hebben om op avontuur te gaan... en ze vinden het schitterend! De kittens ontdekken ook meer en meer elkaar en vinden het super fijn om te spelen met elkaar. Ondertussen is ook al beslist welk kleintje hier blijft wonen... ik heb dus het geluk om mijn dochter als vriendinnetje in huis te hebben en dat vind ik super!  Tot later met meer nieuwtjes  xx

9 januari 2008
Mijn kittens zijn bijna vier weken. Ik kan je garanderen dat ik mijn pootjes vol heb met die zes schatjes. Tegen dat ze allemaal gegeten hebben en wat aandacht hebben gekregen ben ik doodop. Maar het is het allemaal waard, het zijn zeer lieve kittens! Ondertussen lopen ze al goed rond in de babybox... leuk om ze bezig te zien. En als de baasjes thuis zijn mogen ze 'n beetje spelen op de mat. Af en toe mag er ook al eens bezoek komen om mijn kleintjes te bewonderen en iedereen is super enthousiast over mijn kindjes. Hierbij eens enkele foto's....

 

 

1 januari 2008
HAPPY 2008 ! Maak er een aangenaam en onvergetelijk jaar van !

31 december 2007
Laatste dag van 2007... ik kan alvast zeggen dat het voor mij een mooi, aangenaam en onvergetelijk jaar is geweest. Ik woon in een super leuk huisje met twee toffe baasjes die me met veel liefde omringen. Daarbovenop ben ik -zoals jullie ondertussen al weten- trotse mama geworden van zes lieve kittens.... voor mij kan 2007 dus niet meer stuk! Ik hoop dat 2008 veel goede dingen mag brengen voor mij én mijn zes kleintjes. Dat ze allemaal een goede en liefdevolle thuis mogen vinden en een zorgeloos leventje tegemoet mogen gaan! Dikke kussen aan iedereen en maak er een spetterend feest van vanavond! Ik zal ondertussen mijn bebees in de babybox vertroetelen. TOT VOLGEND JAAR !

30 december 2007
Vandaag 30 december ... mijn kleintjes zijn ondertussen zestien dagen oud. Ze zijn één voor één super mooie en lieve kittens. Heb ik al verteld dat het vijf poesjes zijn en één katertje? Ja inderdaad vijf poesjes en één katertje. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een katertje zullen er vlug moeten bij zijn ;-)

26 december 2007
Sinds gisteren heeft ook ons katertje zijn oogjes open gedaan. Voila nu zijn alle oogjes open en kunnen de kleintjes volop de wereld ontdekken. Momenteel ontdekken ze enkel elkaar en mij (hun mama) maar daar zal snel verandering in komen. Voor we het weten vertrekken ze uit de babybox en dan begint hun ontdekkingstocht pas echt... we houden jullie -zoals gewoonlijk- op de hoogte!

25 december 2007
MERRY CHISTMASS !!

21 december 2007
Vandaag zijn mijn kindjes al één week oud en ze zijn al serieus veranderd. Sinds gisteren doen al
twee kleintjes hun oogjes open... een ganse verandering dus. Verder gaat alles super goed met ons.
De kittens krijgen alles wat ze nodig hebben en ik geniet volop van de extra aandacht van mijn
baasjes  ;-)

19 december 2007
Allereerst wens ik iedereen te bedanken voor de vele felicitaties voor de geboorte van mijn zes lieve bebees. Ondertussen zijn ze al enkele dagjes oud en ze worden met de dag mooier. Ze drinken allemaal goed en ik kan je verzekeren, als ze alle zes tegelijk honger hebben dan is het hier druk druk druk! Maar alles loopt goed en ik geniet volop van mijn kindjes.

15 december 2007
Eventjes laten weten dat alles goed gaat met mij en mijn bebees. Amaai het zijn echte schatjes!! Een mooi nestje van zes lieve kittens, wie had dat verwacht? Ikke niet ;-)
Ik gedraag me zoals een echte mama. Zorg goed voor mijn kindjes, hou ze mooi warm en ben er
super lief voor. Ondertussen hebben ze ook al de weg naar mijn tepeltjes gevonden, dus alles is dik
in orde! Bij 'kittens' kun je alvast een eerste foto zien van mijn nestje.

14 december 2007
18u45

Tjah... zeg maar PROFICIAT  ;-)  Ik ben deze middag mama geworden van zes super lieve en gezonde kittens!! En nu volop genieten van mijn bebees.....
12uur
Voorlopig moet ik jullie nog teleurstellen... ik ben nog steeds niet bevallen... spannend hé  ;-)
Mijn baasjes durven bijna het huis niet uit omdat ze er niet gerust in zijn om me alleen te laten. hihi!

13 december 2007
Voor de nieuwsgierigen onder jullie... ik ben nog steeds NIET bevallen. Deze nacht heb ik wel wat slijmpjes verloren wat er kan op wijzen dat het niet meer lang zal duren. Allé mijn baasjes zullen blij zijn want het zijn al gans de week slapeloze nachtjes, hihi.

11 december 2007
Deze nacht heb ik mijn baasjes serieus bezig gehouden... haha. Rond 20u begon ik me wat ongemakkelijk te voelen, miauwen en aandacht zoeken  ;-)  Alle hens aan dek want we dachten dat de kittens op komst waren. Maar het was -jammer genoeg- vals alarm. Een nachtje kamperen in de living, het is eens iets anders. Vandaag hou ik me wel wat rustiger dan de voorbije dagen.. wie weet een goed voorteken op het lang verwachte moment... ik hou jullie op de hoogte!!

9 december 2007
Een gemiddelde zwangerschap loopt af tussen de 58ste en 70ste dag... met andere woorden ik zit volop in deze periode. Mijn kittens zullen dus eerstdaags geboren worden. Amaai nu wordt het wel heel spannend. Bij gallery kun je enkele foto's bekijken van ikke met mijn dikke buik. Ook mijn tepeltjes zijn ondertussen 'borstjes' geworden, best grappig. Mijn baasjes hebben een toffe babybox gemaakt die ingericht werd met zachte dekentjes en handdoeken, ook een infraroodlamp (om mijn bebees lekker warm te houden) werd voorzien. Alles is dus klaar voor een zorgeloze bevalling... nu nog wachten tot ik er klaar voor ben   ;-)

30 november 2007
OEPS, eventjes geleden sinds mijn laatste berichtje... sorry
Nog een kleine veertien dagen en dan worden mijn kleintjes verwacht. Spannend hé!
We zijn allemaal super benieuwd hoe alles gaat verlopen... Verder verloopt mijn zwangerschap zonder problemen. Ik ben nog altijd actief, eet goed, knuffel nog altijd super graag met mijn baasjes en zit  vol energie. Het enige minpuntje... door mijn dikke buik is het wat moeilijker geworden om me proper te likken, met andere woorden in plaats van één keer per week moet ik twee keer per week in bad en dat is niet zo tof. Maar anders... alles DIK in orde en DIK ben ik wel hoor  ;-)

12 november 2007
Hallo allemaal! Halverwege mijn zwangerschap.... ik (en vooral mijn baasjes) beginnen nu toch een beetje ongeduldig te worden. We zijn allen super benieuwd naar de kittens en hoe alles zal verlopen... een nieuw hoofdstuk van 'ons avontuur'!

6 november 2007
Hier ben ik nog eens met een nieuwe update. Vandaag heb ik eigenlijk niet zo veel nieuwtjes te vertellen. In vergelijking met de eerste weken ben ik ondertussen wel weer een beetje actiever. Ik loop mijn baasjes constant voor de voeten en heb opnieuw meer interesse in alles... kben wel super voorzichtig hoor! Ondertussen ben ik ook weer over geschakeld naar kitten voeding om zo sterk genoeg te zijn en gezonde bebéés te krijgen.

4 november 2007
Vandaag, zondag 4 november, amaai wat gaat de tijd snel. Ondertussen ben ik al 24 dagen zwanger. Goed é! Nog eventjes en dan zit ik in de helft van mijn zwangerschap. Ondertussen kan ik het ook niet meer wegsteken dat er kleintjes in mijn buikje zitten. Alléé buikje, het begint  al op een buik te gelijken want ik ben toch al wat dikker geworden ;-)

31 oktober 2007
GOED NIEUWS! Ik ben sinds vanmorgen 'officieel' zwanger! Goed é!
Tjah, ik ben vanmorgen naar de dierenarts geweest en via een echo hebben ze mijn bebéés kunnen zien. Tof hoor! Voor de echo moest ik stilletjes op mijn rug liggen, pootjes naar boven en dat was natuurlijk niet zo tof. Maar 'k ben braaf geweest want zo hoort een 'mama' zich te gedragen hé  ;-)
Waarschijnlijk verwacht ik drie à vier kittens maar dat is op vandaag nog moeilijk te zeggen. Het blijft dus spannend afwachten.....

29 oktober 2007
Hier ben ik nog eens... Vandaag, maandag was een rustige dag. De baasjes waren gaan werken dus ik had het huis voor mij alleen. Niettegenstaande ik liever gezelschap heb kan ik ook eens genieten van een dagje luieren en slapen. Zeker nu ik zwanger ben.... Sinds gisteren hebben mijn tepels een iets donkerder kleur met andere woorden alweer een bevestiging dat ik zwanger ben! JOEPIE !
Woensdag gaan we eens op controle bij de dierenarts om te zien of alles goed gaat met mijn bebéés. Tot dan!

25 oktober 2007
Vandaag, 14 dagen verder, en nog steeds niet 'krols' geweest. Met andere woorden ik begin me al serieus zalig zwanger te voelen. Misschien dat mijn baasjes me een beetje saai vinden, want buiten veel meer eten dan anders, slapen en luieren heb ik in niets zin. Spelen is voor mij wat vermoeiend dus nestel ik me liever in de donsjes om lekker te luieren...

19 oktober 2007
Rondom mij vraagt iedereen zich constant af... zou Cira zwanger zijn?? Het blijft afwachten. Ofwel heb ik geluk en is het van de eerste keer prijs, ofwel wordt ik de komende dagen opnieuw 'krols'. Spannend é...

11 oktober 2007
Vandaag kan ik jullie vertellen dat ik vannacht voor de eerste keer.... jaja, je weet wel hé  ;-)
Ik zal jullie de details besparen maar het was een serieus avontuur !! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sphynx